Pengikut

05 November, 2013

Kepingin Ayam Kampung

As salam,
Br je bgtau takder plan nak kemana2 cuti awal muharram nie..tetiba tekak kepingin nak mkn ayam kg..huhu..ada satu kedai kt seremban 2 harap2 ler bukak..takot kedai tu tutup sempena awal muharram..huhu..hampir sampai ke destinasi hubby bgtau tuu ada keta bnyk tu bukak kottt?? Alhamdulillah time2 kepingin ni hajat dipermudahkan..



Alynn amik set nie..


Hubby amik set ikan goreng cili padi..
Kami makan ber3 RM26..sesiapa yg kebetulan singgah ke Seremban boleh lar 
try menjamu selera disini..berdekatan dgn Aeon seremban 2..

6 ulasan:

myfara FLK berkata...

boleh cuba nie..nanti nak pergi lah..

Cho Zila berkata...

hard wood gitu.. tapi sesuailertu namanya... okler lepas kempunan...

♥ ROS ♥ berkata...

Ayam kampung ni liat sikit kan.. Tp bgus sgt dr ayam bandar ni..hahaha

maszmadi berkata...

ingatkan hard rock cafe.. hehe

aLyNnZ berkata...

myfara FLK : nanti singgah ler mai..tp kedai ni blkg sket tau ada jln kecik..kalo dr main road mmgtak nampak..

Cho Zila : haha..tau tak per..environment ala2 jer sbb cam tak dan nak jaga sekeliling kot..kalo jaga mmg lagi cantik larr..rezeki..

aLyNnZ berkata...

Ros : mmg liat tu pasal kena makan time panas2..ayam kg kt sini biler order br dorang goreng..

Maszmadi: kelasss kan kak..hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...