Pengikut

27 November, 2013

Janji Perlu ditunaikan..

As Salam,

nak continue n3 corat coret di hari convocation my hero..
erm..apa lagi punyer ler nak pujuk my hero buat show mama n abahnyer bukan main lagi menabur janji..
kalo bab2 toys ni tak der masalah sgt sbb koleksi toys abahnyer utk jualan ada tersedia..
so, tinggal tanya my hero nak toys apa..so cam biasa ler my hero sure pilih lego..
danish nak lego robot..amboiiii..boi..boi..demand sungguh..tak pe lar layankan jewww..

as ussual..kalo bab2 lego nie..danish akan pasang part org2an nyer jew..yg pasrt lain mmg tak reti..
lego nie cantik tapi nak memasang satu persatu bukan perkara mudah yer perlu ada tahap kesabaran yang tinggi..lagi satu kalo tak minat mmg connot giii..hihi..sbb alynn sendiri tiap kali tgk hubby pasang lego pun dah surrender..tp suker tgk biler dah siap..utk mengelakkan lego2 ni berderai berkecai membuat kanhati si pemasang yang pulun buat sampai kemalam pecah berderai..hubby decide utk gam terus lego2 part2 lego tersebut..iye lar anak laki kan kalo tak main langgar2 bukan ler hero namanyer kan..sabo je lerrr..

Jom tgk apa yg my hero dapat..
tadaaaaa...

fiuhhhh..jenuh nak menyiapkan nie..
tp hubby cakap utk hero kesayangan ok jerkk...
utk koleksi kali nie model tak berbayar nyer tak der sebab menunggu lama sgt nak siap pai tertido..


bukan itu sajeww..singgah tesco berkenan sport car warna putih tuuu..
sambar lagikkk..amik ler nakkk..pas ni bulan dpn br beli toys lagik k..jgn mintak2 lagik taw..
(eh iye ker boleh caya kerrr..?? hahaaa...)

kite tgk sebahagian dr koleksi  lego danish..heli bot penyelamat..org2an..
yg lain abisss hancur berderai..kalo dah berderai abis ler part tu tak cukup2 ni tak cukup..
now, slow2 nak ajar danish menyayangi koleksi toys yg dia ada..

nota jarijemariku: anak happy mama n abah pun happy..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

untong danish.....

Nor Iman Hashim berkata...

wah syoknyer...aunty nak tumpang main skali ar...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...