Pengikut

23 April, 2010

JJ Member Card Sale

Smlm JJ Wangsa Maju ada wat sale utk sesaper yg ada member card jew..Kebetulan last week aku g JJ n dpt tebus voucher..So, hasil dr point yg aku kumpul secara berdikit2 berkat drpd keperihatinan aku menghabiskan duit kt JJ dptlar Voucher RM 70..Card hubby plak dpt RM 40..huiss..kire bnyk gak tuu saper nk bg kan? So, dgn semangat yg waja dlm kepadatan manusia ku redah jua..Ramai nyer larr member card JJ sampaikan 3 4 org member aku yg g gak tp kiteorg x bertembung..sib baik xbwk Danish lau x sure Danish x selesa..xper lar nanti mama sure belikan something 4 Danish..

Voucher JJ RM 70 + RM 40 = ? ? ?

Opps..ni sebahagian dr koleksi abah yg kononnyer one day akan jd hak milik Danish..
Yg br dibeli smlm hanya larr set car park beserta 1 hot wheel car..(red car) yg lain tuu koleksi lama tpp saje nk enterprem..Aikk xkan ni jer yg aku n hubby dpt dr Voucher di atas??

Orait ni arr sebahagian dr hasil Voucher yg aku tebus..(Sepasang rompers from Baby Kiko, set makann, long pants, socks n jeep 4 Danish..Owhh danish skang dh pandai main keta siap ada bunyi lg ngengg ngeeng..) Tp kena arr plus sket cash money..sib baik smlm dh gaji..hehe..hurmm..tetibe teringat pd kasut brand larrie yg aku berkenan smlm tp saiz 6 dh out of stock..huhu..x rezki..

* Hmm..next week tahun ke 10 perkenalan aku n hubby tercayunkk..xsangka begitu cepat berlalu..

4 ulasan:

chugie berkata...

alamak, sale ka? awat x habaq? huhu.. bestnye redeem point. sy pun dh lame gk x redeem ni..

Hafiza Abdul Latiff berkata...

mak ai smpi dpt voucher rm 70..dasyat2..hehehehehe=P

aLyNnZ berkata...

chugie:sori chugie..ingat nk wat n3 pasal jj sale nie tp x sempat..pasnie lau ada jj sale lg alin akan usahakan wat n3 k..

aLyNnZ berkata...

hafiza:rezeki..xsia siakan menghabiskan duit kt jj dpt voucher..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...