Pengikut

23 April, 2010

Tragedi Septg di JJ

Sejurus slps mmbayar segala brg yg aku beli di JJ smlm..On da way kuar dr pintu JJ tetiba sensor brbunyi..ting ting ting..Aik..apasal plak berbunyi nie..rsnyer sumer brg dh bayar td..xper lar aku ignore jew n meneruskn langkah..aku perasan ada sorang pak guard kt situ tp hanya memerhatikan aku tanpa sebarang tindakan..So, aku pun biarkan jer lar maybe sensor tu dh pening kot..coz terlalu ramai pengunjung yg dok kuar masuk x henti2..

Setibanyer aku kat umah, proses mengumbah nk tgk kembali apa yg dibeli...
1 per 1 aku belek tibe part baju danish apabila aku angkat terasa cam berat..apasal nie..belek lg..Hah!! ayg benda nie yg buat sensor berbunyi td...terus aku check resit mmg dh bayar ..aduhh camner lar cashier tu terlupa nk bukak tau larr owang ramai..ishh mlsnyer nk g JJ smula..sib baik hubby nk tolong g bukak tp kt JJ Mid Valley bley kerr?? Beli kt JJ Wangsa Maju tp nk bukak benda alah nie kat JJ Mid Valley..xper larr ayg try dulu k..


Tp sib baik gak pak guard wat dekk kat aku n hubby time sensor berbunyi lau x sure owang ingat aku xmencuri ishh malunyer dh larr owang ngah ramai..pas nie kene lebey berhati2..

8 ulasan:

mamaaerish : berkata...

eb pn kena ari tuh kat jj bukit raja... adoi... sakitnyer ati sbb guard panggil nk check... biler diorg dh bkk x cakap sori lak tuh... geramnyer.... x der manners langsung la...

Nadiah Sidek berkata...

kite pun pernah gak terkena cmtu tp nasib baik perasan ms masuk kereta sbb duk pelik knp sensor berbunyi bila kitorg keluar kedai. check2..la..cashier terlupa bkk benda tu..

Fieza79 berkata...

ish..ish..bahaya tu..silap2 di salah anggap lak..seb bek la pak guard tu bt dek jer..maybe dia xgamak nk tegur tuu..xpe la len kali lebey bhati2 k...

Fieza79 berkata...

ish..ish..bahaya tu silap2 leh di salah anggap...maybe pak guard tu sngaja biarkan..dia kesian kot? xpe la lebey hati2 lps ni..

NURUL berkata...

lorr bole cashier terlupa nak buka benda alah tu hihi

aLyNnZ berkata...

mamaaerish:tul larr staff jj nie..sepatutnyer kena lebey berhati hati wat malu kiter jer kn?

aLyNnZ berkata...

nadiah sidek: nasib baik awak cepat perasan jd mcm alin xpasal2 kena g smula semata2 nk bukak benda tuu..

fieza79:mmg bahaya pun bukan bahaya apa tkt org pikir kite nk mencuri..tu arr sib baikgk pak guard tuu xtahan time tuu..

aLyNnZ berkata...

nurul: hehe itu larr pasal maybe cashier tu dh penat sgt..org ramai sgt..sampai x perasan x bukak lg benda alah tuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...