Pengikut

09 April, 2010

NaSI daH JaDI bUBur...

Huwarghh...Rasa cam nak nangis nk melalak nk menjerit kuat2!! Bkn pasal Danish tp pasal kelalaian aku!! Ralatnyerr..Tp sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanyerr..Ibarat pepatah melayu nasi dh jd bubur..Huhh..mengeluh pun tiada gunanyer..

Biar aku story morry..Last 2 week otw lek mlk Danish yg sedia ngantuk pusing sana pusing sini mencari keselesaan abadi posse trbaik utk tido..merengek serba xkena mengiring x best telentang x syiookk..Akhirnyer, Danish mndpt kepuasan abadi dgn satu pose yg melucukan..Apa lg, i'm not wasting the time terus shoot pic ada larr lapan pic yg berlainan angle aku shoot..Nak dijadikn citer, aku ingat dh transfer smua pic tuu rupa2nyerr td alin cr2 smula gambar tuu kt com xderr!! n aku chek kt pic gallery kt hs cuma ada 4 keping jerr yg selebihnyer aku dh delete krn aku sangkakan dh transferr..sedihnyerr n aku beazam nk select the best pic danish wif us utk cuci sblm smua pic yg ada kt dlm com ilang!! owhh lg arr aku x leh terima kenyataan coz 4 me ms x blh diulang hanya gambar menjd kenangan abadi..

Huhuu..ini jerr pic yg tinggal..sebenarnyer bnyk lg angle2 yg best tp dh terdelete..

10 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

lor..sabar jela..if tak penuh la ngan gambor danish tertonggeng2 ye..weheheh

bkn senang tau nak dpt possing maut camni..:-D

maszmadi berkata...

ala..ciannyer danish, ops.... bkn danish tp mamadanish, jgn arr perkra sbgitu trjdi lg lpas nie...
but, danish still tomei even time tido telungkup cengitu... hehe

mamaaerish : berkata...

gambaor2 nih kalo ader kontest... penting oooo... hik3... x perla... yg ader pn dh best... (",)

Mama Adli berkata...

bantal busuk still dlm pelukkan..tak kira apa gaya tido sekali pun...hehe..comel..

aLyNnZ berkata...

rose:hehe posing maut..tul tuu biasanyer danish tido meniarap cam biasa jerr..

rose alynn dgr2 ada wat contest eh? nak join larr..

maszmadi:tu larr jgn larr terjd lg pasni kena btul2 makesure dah transfer..thanks..

aLyNnZ berkata...

mamaaerish: hehe btul3..

mama adli:wakhakha..bab bantul busyuk tuu pyh skit nak komen..mmg x leh berenggang..thanks..

aLyNnZ berkata...

mamaaerish: hehe btul3..

mama adli:wakhakha..bab bantul busyuk tuu pyh skit nak komen..mmg x leh berenggang..thanks..

chugie berkata...

alahai.. siannye awk, sayangnye gambar2 tu ilang... emm next time kene buat back up kn??

sy pun nk ambil langkah awl ni.. takut gak gambar2 ilang..

Nadiah Sidek berkata...

ingatkn apa dia la..rupanya gmbr je yg dah terdelete..ehe. takpe la, at least ada jgk 4 keping tu :)

aLyNnZ berkata...

nadiahsidek:hehe..nadiah ingat ape? hmm..skang alin tgh burn smua gambar danish kt cd..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...