Pengikut

01 Jun, 2013

Jom ke Genting Strawberry Leisure Farm

Walaupun sblm ni pernah pergi strawberry farm di CH..
Tapi pengalaman di Genting Strawberry Lesisure Farm mmg berlainan skali..
sbb first time merasa petik sendiri buah strawberry..jakkunnn..
kalau kt CH dulu pernah  nak try tp rasa cam mahal pulakkk..hihi

Danish ler yg plg teruja skali nak petik strawberry..
tp cam biasa mamanyer soh cenyumm dulu..
hah amik cenyum dlm keterpaksaann..hahaa..

mak dibalik rimbunan pokok strawberry..

Anis..dengan rimbunan strawberry yg lebat berbuah...gerammmm
strawberry kat rumah TNB2 tu ala2 jer..alahai huhu..

Ok kena paksa cenyum lagi dgn hasil tuaiannn..

Luv my family...

Danish wif abah..sakan sgt slalunyer kalo soh bergambo sama..(mood jealous)

nota jari jemariku : walau pun hanya percutian singkat tp menyimpan seribu memori indah..tak kisah walau kemana pun kiter pergi yg penting adalah quality time bersama org yg tersayang..

3 ulasan:

Nafira usof berkata...

dekat genting pon ade tempat petik stoberi yer..hehehe :)

Nor Iman Hashim berkata...

wah seronok danish petik strawbery ek...gemok2 plak tu...

maszmadi berkata...

penah pi sini n petik2 sekali ngan anak dara, mmg best... tapi x boleh nak banding yg kat CH lg sebab x pernah pi sana... kalu dah pi nanti, bleh la compare yg mana lg best kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...