Pengikut

20 Jun, 2013

Unplanned?? Night Safari Zoo Melaka

Whoop..whoop..
Unplanned betul2 unplanned..maybe upah utk danish sbb pg td school tak menanges senyum2 lagik..
Semuanyer idea hubby yg tiba2 cancel jumpa member kebetulan bercuti di Melaka dan tiba2 hubby cakap jom pergi Zoo?? What ?? Serious ker?? Ala best ker dah ler mahal nampk ker menatangnyer memalam buta nie..?

Dlm pd bertanya iti ini hubby dah pun masuk ke perkarangan Zoo..My hero apa lagi suker lerrr..nsb baik bukak kalau tidak esoknyer kena pergi jugak lerrr...hahaaa..

Kami naik trem yg disediakan..mmg gelap kena ler staff zoo suluh dgn lampu suluh..menantangnyer pun malu2 gituu..tp yg bestnyer kite dilayan dan staff zoo akan menerangkan serba sedikit berkaitan binatang tersebut..nama haiwan tersebut..asal dr mana..nama haiwan tersebut..cara makanannyer..mcm2 lar..kalau kite g zoo pagi pandai2 ler korang nak baca kt papan kenyataan tu kan..itu pun kalau korang rajin kan kalau tak nengok je ler menatangnyer..


see..elephant ada 3 ekor betina sumernyer..

Till Then...

2 ulasan:

Kakzakie berkata...

Malam pun tak panas dan kurang pengunjung..

Cho Zila berkata...

akak dah pergi yang zoo tepen.. best gak walaupun malam2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...