Pengikut

23 Julai, 2014

Cuti yg semakin kepenghujung

as salam..
kurang dr 5 hr lagi kite akan menyambut lebaran..
bermakna kurang dr 2 minggu lagi alynn akan mula bekerja..kejap sgt ms berlalu..bak tmabh cuti lagi boleh tak? ngeee..(bukak opis sendiri..) so,
tinggallah dak baby dhiya bersama wannyer..

yg merunsingkan hati mamanyer sbb dak baby sampai kehari ini menolak botol susu..last entry alynn pernah share yg baby dhiya mula menerima botol nuk kan..tp lepas tu silap alynn jugak bulan pose..takot nak guna stok susu yg ada so alynn hr2 direct bf bby dhiya..ermm..naik seronok ler bby dhiya..

so alynn berazam raya nanti ada ms seminggu b4 mule kerja sebelah siang alin akan bg bby dhiya menyusu menggunakan botol..mmg bukan senang tp kena cuba jugak..huhu..kalau lar mama keje dekat boleh lar lunch hour mama blk bf baby..apakan daya mama keje jauh..

hopefully baby dhiya bile tinggal dgn wan akan mudah menerima botol susu..amin..

ok alynn share pic wif baby dhiya sewaktu shopink raya rituuu...


1 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

hantapnya badan dia!
pipi labuh
eeee geram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...