Pengikut

11 Julai, 2014

Kemaruk Fesyen Baby Girl by Poney

Nie penangan shopink bj bajan anak2 ms singgah kat JPO Johor sblm pose ritu..masuk butik poney..mmg rambang bijik mata semuanyer kiut miut..pulak tu alynn mmg tgh giler membeli legging utk bby Dhiya dn dekat poney mmg bnyk choices..seyes..

Tak cukup berbelanja dkt JPO..blk mlk singgah Aeon Mlk mata ternmpk butik Poney..laju jerk mengajak hubby masuk..hehe..ada sale 30% beli 3 psg dpt extra 20% lagikk..murah2 mmg berbaloi..apa lagik capai ler dan dpt jugak lagi selai tshirt utk abg danish..

Jom review bby dhiya menggayakan fesyen by poney..
Bby dhiya 2 bulan tp skrg pakai size 3 to 6 month..hehe..





Last pic wif makcu..

How time flies tup2 baby dhiya dah 2 bulan..
Jgn cepat sgt membesar syg..mama tak puas lagik tgk awak ms baby..kecik halus..

5 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

ermmm comeinyer bby dhiya posing2 ngan bj bajan baru die...bj raye dh beli ker...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

alalalala..comeinya bby dhiyaa..best kan ada bby gurl macam2 gaya leh pakaikan diorng..esp mcm dhiya ni sng nya die pakai headband sume tuh..teringin gak nk bby girl sorang lagi tapi entah ada rezeki ke tidak agaknye..hihihi

maszmadi muhamad berkata...

model poney ni eh... hehe

Nafira usof berkata...

tomeynye bb...
geram sangat tang pipi dia tuh~

tapi memang betol kan~ baju2 untuk gegel memang mcm2 fesyen n comel2 sgt kan~

Nad MamaZN berkata...

geramnya tgk...! pipi labuh, mata sepet!
mmg nak kene geget ngam aunty ni, hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...