Pengikut

03 Julai, 2014

Sogo Sale

Pagi Khamis 5 Ramadhan,
Alhamdulillah berjaya mengharungi berpuasa sbg mama yg fully bf bby Dhiya, syukur..hopefully miss p lmbt lagik menjelma hehe..manalah taukan ada rezeki dpt pose penuh thn ni..teringat ms pregnant kan Abg Danish dulu syiok tk pyh nak ganti2 pose..yeayyy

Ok lar rasanye semua org tau kan minggu lalu Sogo buat sale utk pemegang sogo card..spt biasa org tak pyh ckp lar kan punyer lar ramai..nak2 lagik alynn bwk stroller lagik susah huhu..mulanye cam mls jugak nak hadap lautan manusia tp disebbkn hr yg sama alynn naik shah alam jemput adik yg dh abis praktikal so dh alang2 tu kami singgah jugak Sogo..

Hajat dihati nak shopink bj raya anak2. Buat persiapan awal senang lagik2 biler anak dah masuk dua kena beli sket2 kalo tak fenin gak pale huhu..

Lega walaupun tak dpt jumpa sepenuhnya at least bj raya utk bby Dhiya almost complete..choices utk bby gurl mmg rambg bijik mata dibuatnyer haha..cuma bj abg Danish je br dpt sepasang sepersalinan cewahhh..tak pe bj abg danish abah nyer lebih mahir buat pemilihan..so boleh serahkan pd abahnyer..hehe..


Eh..ehh..ada pulak botol susu nuk..botol susu raya ker? haha..act ni brand botol ke2 slps tommie tippie yg bby dhiya reject..so kali ni alynn pilih puting susu jenis lembut hopefully bby dhiya tak reject lagii..huhu..

6 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

bestnua soping
senanh siap2 awal kan

Cho Zila berkata...

oo dah yerk.. akak belum lagiler ...entah bilaler dapat nyer..

QasehnyaRania berkata...

beli awal awal senang kan..
*akak, setting la oven tu dlm 25 minit ikut oven juga la.
mcm saya suhu 180
dalam 20 minit
sblm masukkan ayam oven panaskan dulu.. hihi.. kalau rajin menjenguk la sesekali, kalau takut rentung..

Nafira usof berkata...

banyak jugak hasil tangkapan tuh~
betol2 murah eh?? mesti ramai orang kat sogo kan~ mcm x sanggup jer nak redah orang ramai di bulan pose neh.. hehehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestnye bby dhiya dah ada baju raya ye..bby zayed baru tempah sepasang jek baju die utk raya pertama..lain2 mmg tak beli lagi..ntah bile nak pi shopping..mcm susah jek nk shopping ngan bby kecik..ngeeee

eB berkata...

bestnyer yunk. kami blom start shopping lagi tau. hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...