Pengikut

24 Mac, 2010

KeNny RoGeRS RoAstERS...

One day b4 g picnic 20032010, aku n family g jusco utk persiapan nak masak 4 bekalan hr esok g waterfall..huhh lama dh aku xg mandi air terjun, seingat aku last skali aku g time skolah menengah. So, mmg excited arr..lebey2 lg first time bwk Danish g mandi waterfall x sbr nk tgk reaksi Danish..Punyer arr excited time survey2 pelampung mata ternampak swimming suit..plan nk pkaikn Danish boxer jew memandgkn pulus xmengizinkn tp bile dipikir2kn smula apa slhnyer klau beli coz danish pun blum ada swimming suit lg..so, aku pun sambar lar sepasang..abis dh satu shopping kami tawaf pewut pun lapar tp blurr nk mkn apa..mkn nie boringg mkn tuu muakk..at last mak volunteer..Jom g Kenny Rogers Roasters? Wahh..best tuhh tp..Blum sempat aku kata apa2..Xperr mak belanja..Huhh..mak aku cam mengerti time akhir2 bln nie...

Thanks mak coz blanjer mkn KRS..
Next time turn alin plak yerr..

Hohoo..Danish dh start berjalan..
More confident..chaiyok2

7 ulasan:

NURUL berkata...

eh dah pandai jalan anak teruna kamu alynnz

maszmadi berkata...

la... mn gambo picnic nyer... nak tgok danish pkai swiming suit, musti comey, montok n gebu jerk.... hmm lm gak x pi picnic nie... cam best jerk...

lylieiqmal berkata...

besh kn da pndi jln...x yh lenguh tgn lg dok dokong dier...kiut jew..x sbr nk tgk alya jln plk..

aLyNnZ berkata...

nurul:ha'ah anak teruna alin dh dpt kaki skrg nie dh pandai xnak didokong..asyik larr berjaln jer keje nyerr..

maszmadi:gambo picnic nyer cam biasa larr bnyk gambo danish coz gambo lain bnyk yg x cukup kain opss..dh slim melim dh skrg asyik berjalan jerr..aktif sesgt..tul tur k.mas syok gak sesekali g picnis leh release tension tp alin suggestkn g tempat mandi yg airnyer xsejuk coz bdk2 xthn sejuk..

aLyNnZ berkata...

lylieiqmal:best mmg best tp pasni kena berlari lar plak kejor si danish..ish lylie nie bior lerr lmbt lg..enjoy the moment nanti sure lylie rindu zaman alya kecik plak cam akak skang nie..hah mula arr trpk nk tambah ahli keluarga cam k.mas oppsss..

Nadiah Sidek berkata...

nnt danish lebih confident..tak nak dia kena pimpin..mcm safiyyah yg perasan dia dah besar sgt tak org pegang tgn dia bia berjln..hehe..

aLyNnZ berkata...

nadiah:btul tuhh nadiah skrg nie danish dh lebh cornfident jalan pun x cm kingkong lbh steady..
haha..skang xnak dok setempat asyik meronda jerr..

danish kiranyer lmbt gak lar dpt berjln berbanding ngan saffiyah kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...