Pengikut

25 Jun, 2014

Mother expo @ PWTC

Salam bersiaran dr rumah mertua di Melaka.Rasanyer semua ibu2, mummy2 n mama2 tau kan skrg sedang berlangsung mother expo di PWTC..asal ler jauh sgt..ye lar alynn kt seremban nak g pwtc kt KL tu alahai..pulak tu weekend ni mmg dh lama plan nak blk Melaka..

Nasib baik hubby volunteer nak pergi..sbb ada beberapa brg wajib yg perlu beli memandangkan kami akan cuti2 mesia..dh lama terperuk kt rumah berpantang..cuti skolah yg lalu danish pun berpantang jugak sian hero mama tak kemana2 pun cuti skolah..janji perlu ditepati kemana destinasinyer..tunnngggguuuu..



Ok berbalik pd citer mother expo..jom alynn share hasil tangkapan hubby..plan asal nak cari newborn carier jer tp tersasar..

1 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

sape nama baby?
alynn, nak tau x..rupanya kan dlm bloglist saya ada 2 link seakan akan sama
1 alynn punya, alynnluvshamza.blogspot
lg 1, lynnhamzah.blogspot..
baru td perasan hehe...

gi cuti2 mesia ke mana tu? best baby dah p jenjaln hehe.. kirim fm bleh? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...