Pengikut

18 Mac, 2013

1 Million Women Purple Walk - Full n3

~~Assalammualaikum~~

Dr last week lg hubby dh bgtau yg dia tersenarai dlm satu aktiviti berjalan di putrajaya..
time apa nama aktiviti pun hubby tak pasti..so hubby ajak alynn skali dan hubby beria2 nak our hero join skali..masalahnyer time tu alynn plak kena bertugas promosi HKK2013..adoiaii camno?

At last hubby bgtau silap tarikh daa.. (Huhh..lega disitu..)

Kelmarin br la tau..Rupe2 nyer program tu adalah 1 million women purple walk bile senarai staff yg terlibat telah dikeluarkan oleh pihak Kraftangan..laju2 call hubby tanya betul ker tarikh dan tmptnyer sbb program ni cam hanya utk wanita jew..tp apa salahnyer kan dimana ada wanita pasti ada lelaki yg sentiasa beri support kan..kan..?


Awal2 lagi dah bgtau Danish yg esoknyer kite nak g sukan so Danish kena bgn awal tau..hihi..
pastu bgtau yg danish akan naik bas..lagi ler happy..al maklum ler first time danish naik bas..dpt t'shirt free 3 helai. Danish saiz S still terlalu besar so t'shirt tu rezeki anis ...
alhamdulillah everything is smooth..



Acara pertama adalah senamrobik..
Then berarak berjalan ramai2 sambil menyanyi kan lagu2 patriotik..lagu barisan kita..dgr kt tv setiap kali abis berita kul 8 pun dah meremang bulu roma inikan pula menyanyi ramai2..nyanyian Negaraku..rasa begitu syg pd negara tanahairku Malaysia..(tak nak kehilangan Sabah)..melaungkan slogan 1 Malaysia..
mengibarkan jalur gemilang..

1 MALAYSIA..1 MALAYSIA..1 MALAYSIA


Lagii pic dr instagram..
budak yg kena bgn awal..hihi

Moment plg best biler biler dpt memupuk semangat patriotik kpd anak..best sgt..
kedamaian yg kite kecapi hr ini bukan utk kite tp utk anak..cucu..cicit generasi akan dtg..

4 ulasan:

myfara FLK berkata...

ala akak dapat baju..ada lebih tak kite nak sehelai kalau ada lebih..

maszmadi berkata...

a'ah kan mai, nak jugak alynn... hehe

Aisha ikut jugak, tapi dia jalan dalam bas jerk sebab sesampai di Putrajaya dia ketiduran, so x dpaat join jalan2.....

aLyNnZ berkata...

Haah..mai jkr dpt t'shirt free..alamak tkder lbih pulak..yg saiz kecik tu akak dh bg adik..hihi

aLyNnZ berkata...

Maszmadi : alahai kak..takder lebih lar..sorry..owhh nyenyak aisha tido bgn awal kan..sure ngantuk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...