Pengikut

12 Mac, 2013

Hasil rembatan di hari terakhir HKK 2013

~~ Assalammualaikum~~

Opps bkn n3 pasal Sabah yg dah hampir basi
bukan jugak n3 pasal sambutan besday Danish yg dah sebulan berlalu..
tp pasal hasil rembatan di Hari terakhir Promosi Hari Kraf Kebangsaan 2013 (HKK 2013)
yg dah pun melabuhkan tirainyer semalam (27 Feb - 11 Mac 2013)

Apa hasil rembatan tuuu...?
Haa..plug casing ni hubby mmg dah aim dr mula2 HKK 2013 start lagik..
akhirnyer dpt gak tp yg tak syiok nyer nama pun last day promotion so...
design yg tinggal pun agak terhad..ok design yg alynn pilih nie adalah design Bunga Heliconia..


Smlm sampai rumah jew hubby excited terus tampal..
HASILNYERRRR....

Tampal nyer tampal tak cukup pulak..mmg plan nak tampal plug yg diluar bilik..
tp terlupa plak ada lagi satu plug utk lampu toilet..hiihi..tak per lar kira halal jew larr..
ada rezeki, next promosi beli lagik..

~TILL THEN~

4 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

beli gak.. hihi.. tu la akak beli awal2.. byk sket pilihan. akak pun tak cukup gak.. tp kali lain la plak beli.. biar buh kt dpn2 ja dulu. dlm bilik nxt time. huhu

as fadhli berkata...

cantik lar kak,,nmpk kemas jer,,:)

Nor Iman Hashim berkata...

cantikk...

maszmadi berkata...

ada jugak rembatan last day tu yerk... hehe

pssst : erm, nak nuffnang tu bertambah senang jerk, salah satu adalah dengan rajin buat entry sekurang2nya 1 hari 1 entry..... bila dah update nanti ada orang datang blog kita, bila orang datang blog kita, naiklah duit tu..... inshaa Allah.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...