Pengikut

27 Mac, 2013

Dinner @ Kundasang

As Salam u olls..
Malam2 di kundasang biasa saje sunyi tak happening pun
takder yg menarik kecuali kalau stay kat homestay 
yg mana terdapat aktiviti kebudayaan yg diaturkan oleh homestay tersebut..

Ttp menikmati kedinginan mlm di kundasang menjadi memori yg akan terpahat dlm ingatan..
menjejakkan kaki utk kali kedua belum boleh membuatkan aku berkata enough 4 Sabah..
Kedamaian kundasang dgn disajikan pemandangan gunung membuatkan hati sesiapa saja terpana
dan ingin kembali lagi kalau ada rezeki..in shaa Allah..

so, akativiti kami  mlm tu lepak2 kt bilik mak n anis sambil menghabiskan makanan yg ada...hihi..
perut kemain lapo lagik adoiiiaiii...jom tgk apa yg menjadi sajian kami mlm tu selain dr kepak ayam dan buah2 an tempatan..

Taraaa...roti yg hanya ada di Sabah..setahu alynn kalau di sabah & sarawak mmg susah nak jumpa Gardinia..hi5 bagai..betul ker..? so, takkan makan gitew saja kan..?


taraaa....sambal bilis import dr rumah..mmg kali ni dah plan awal2 bwk sambal utk menambah selera..org  melaka kalau tak dpt sambal sehari tak sah hidup hihi...
berselera kiterang hadap ramai2..

lepas makan time lepak2 kat balkoni..borak2 sambil badan menggigil..
sesekali tgn menggeletar cam parkinson plak..huhu..sejokkkk
haihhh dlm mesia nyer sejuk pun alynn tak leh tahan camner nak g obersea..?

note : Hari ke 3 misi seterusnyer ke fairy farm, kundasang..

2 ulasan:

Nafira usof berkata...

Ya Allah~ sedapnye sambal bilis tuh..
tingat plak zaman2 study kat U dulu.. gittu lah gayanye.. pakat ngadap sambal bilis lawan roti. sedap!

Nor Iman Hashim berkata...

sedapnyer sambal ikan bilis tue...teringin plak hehehe..(ne wat ni!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...