Pengikut

26 Mac, 2013

Holiday @ SABAH (Kinabalu Pine Resort)

~~As Salam~~

Bersambung dr n3 JJCM @ Sabah ..
Kami terus check in Kinabalu Pine Resort..then menunaikan kewajipan..
sesiapa yg berminat utk menginap di Kinabalu Pine Resort boleh view SINI.
sblm meneruskan misi penjelahan sekitar resort..
agak kelam kabut sket sbb di Sabah kul 6 dah mcm kul 7.30 gelapp..
sambil2 menjeling dan berharap kabus berarak pergi agar 
puncak gunung Kinabalu dpt dilihat dgn jelas..
snap pic..pic..pic..jom review

jamu mata dgn keindahan kundasang, sabah

keindahan Gunung Kinabalu yg menggamit rasa..
skali pandang tak puas..pandang dan terus pandang..
hati rasa sgt puas biler dpt melihat puncak gunung..kalau ler dpt mendaki gunung kinabalu..
alangkah syiokknyer..(edisi verangan stamina ntah kemana ada hati nak panjat gunung..kikii..)


acu a.k.a anis

owhh ok..dah second day br sempat nak tunjuk avanza yg membawa kami berjalan2 sekitar Sabah..plan asal nak sewa ixora RM160 per day tp disaat akhir pasangan cikgu tu buat taikkk..tak angkat call msg reply..dah gertak kalau tak angkat phone jugak kiterang amik kereta dgn org lain..erm..pai kesudah sib baik ada en tony (islam tau..) ixora dah ada org guna so yg ada avanza..
performance baik..naik gunung pun tip top..rm190 per day..

act, ni bukan ler bilik kami..ni bilik org tp snap pic gak sbb nak tunjuk rupe resort nie..

haa..kt bwh ni tingkat 2 br ler bilik kami..agak tinggi jugak so, mmg tak bagi ler danish kalau dia nak menjenguk meninjau ke bawah..gayat..

wajib bergambo..wan n cucunda tersayang..

Gambo tuan tanah sefamily...


wajah kesayangan hamba...peace yaw!!

Ok...sudah cukup2 sudahhh...n3 akan bersambung lagik ikut kesungguhan tuan tanah  nak menghupdate..

note : ptg sblmnyer kami lunch lewat dan dah take away sayap a.k.a kepak ayam, buah2 tempatan pun dah beli utk stok mlm kalo lapooo..selain tu apa menu kami..? 


2 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

cantik gbr2 alin...yg bkenaan skali gbr tuan tanah...hehehe

Arham Md Ali berkata...

Macam negara Eropah pun ada tengok gambar pertama tu. Patutla ramai kawan-kawan Sabah cakap kalau nak melancong pergi ke Sabah sebab cantik, memang cantik pun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...