Pengikut

25 Mac, 2013

Pokok Kari Pemberian Opismate

~~Salam hari Isnin~~

Hari mood merundum teruk..mood mmg kelaut dalam lahh..
kalo nelayan sure dah dpt bnyk ikan..tp alynn??
nak kata mata mengantuk tak jugak..
tp rasa cam serba tak kena..lemah..lemauu..sebu..berangin bagai..
rasa tak sedap kat sana..tak selesa kat sini..haisshhh
hopefully esok mood kembali ok..back to normal..

So, utk n3 di lewat ptg ni..
alynn share pokok kari pemberian k.yati ..
k.yati bg last week lepas balik dr kenduri kahwin rumah nadia..
kalau nak tau ni pokok kari kedua yg k.yati bagi..
first time dulu pokok tu still baby lagi..tp kalo ok,yt jaga elok je kot tumbesarannyer..
kena kt tgn alin ni tak sampai seminggu kering huhu..

alynn harap kali ni pokok kari ni menjadi..amin
punyer lar sayang hari2 ngadap tau siap cakap2 lagi..
sbb alynn tgk daunnyer cam nak kuning2 skett ..riso nyerr..
nanti nak amalkan petua yg myfara amalkan letak serbuk teh..
moga2 akan segebu spt pokok kari mai..


2 ulasan:

my all berkata...

harap2 menjadik la pokok kari ni...
amin...

Nafira usof berkata...

moga tumbuh dgn jayanye~

saya x banyak guna daun kari lam masakan~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...