Pengikut

05 April, 2013

Blogging Dari 2009 Baru Hari ni Ada PIC HEADER?

As Salam di pagi Jumaat..
Alhamdulillah hampir 5 hari berada di bulan April 2013..
Kejap jew ms berlalu kan..?

Sama ler mcm usia diari di alam maya alynn nie..
Walaupun tak ler lama sgt pun tp dgn usia blog yg mencecah hampir 3 thn..
Tapi hari ni baru nak ada pic header..huhu..sedey..
Niat mmg ada tp dari sehari ke sehari nan hadoo..
Ditambah pulak tuan tanah yg tak brp nak celik..
edit mengedit nie..huhu..

tak tau ler mimpi apa mlm td..hihi
tepek jew ler pic nie sbg header..
giler nyer polos..tanpa kata2 indah..tanpa add blog..
bior ler..tak tau ler pic header nie boley bertahan sampai biler...
kalo tuan tanah mimpi enak lagi maybe pic header ni 
akan ada aksesori di sana sini kalo tak bior je lerrr gituu..


7 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

wah cantik pic header alyn...

aLyNnZ berkata...

errmmm..pic last year..tak reti nak letak tuliasn..dah try tak menjadi..iman ajar lerr...hihi

as fadhli berkata...

cantik lar kak,,sweet gitu -D

Nafira usof berkata...

cantek~ sweet sangat~

myfara FLK berkata...

1 HAPPY FAMILY..

lylieiqmal berkata...

Cantik kak..simple je

QasehnyaRania berkata...

tu la tadi, ingt salah masuk..hihi

simple but nice :)
suka tgk muka anak akak tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...