Pengikut

15 April, 2013

Nour Ain Beuty Care

Ahah..ni ler isi kandungan parcel yg alynn dpt last thursday..stok dah hampir ke penghujung pun..lama jugak bertahan utk set sblm nie..hampir2 2 bulan jugak..utk serum, toner masih berbaki so boleh lar alynn letak kt opis guna slps solat..kan..kan..

Sblm ni alynn amik exclusive set 4 in 1 then tambah Vita-C serum berharga rm100 tak termasuk postage..
tp kali ni alynn tambah Mukti -V cream..kalau ada yg bertanya camner alynn boleh terjebak dgn nour ain..takder sesiapa pun yg suggest..alynn tau melalui fb dan tgk testimoni..plg penting alynn mencari produk tanpa pengelupasan tidak menghakis dan semestinya diluluskan oleh KKM..

Alhamdulillah kulit alynn mmg takder masalah cuma nak dptkan kulit wajah yg lebih bermaya..
tak perlu lah putih melepuk cukup sekadar cerah sekata..
so far alynn berpuas hati dgn set Nour Ain Beuty Care..
Uolls fwens pakai produk apa? 
Act produk apa pun tak menjadi masalah kan yg penting serasi dgn kulit kita kan..

2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

Kita dh 6bulan pkai..dan jd dealer nour ain jgk

Nor Iman Hashim berkata...

patut ler muke alyn cantik berseri jew...mmg elok ek alyn?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...