Pengikut

04 April, 2013

Ramadhan Semakin Menghampiri..maknanya?

As Salam..
n3 di petang hari..
nak share pasal aktiviti weekend masih tak berkesempatan..sedey medey..

now, ramai member2 blogger yg dah mula membuat persiapan 
sempena bulan Syawal yang bakal tiba lebih kurang 4 bulan je lagii..
pejam celik2 nanti dah nak Ramadhan kan..biler dah start Ramadhan sana sini tukang jahit dah tak terima tempahan....owhhhh alynn kena buat persiapan awal jugak ler nampak gayanyer nie..
sbb tak nak jadi mcm tahun lepas baju melayu abah dgn Danish tak sama warna..
walaupun lebih kurang sama tp pada mata alynn mmg tak puas hati..huhu..
In shaa ALLAH ada rezeki lebih sket nanti leh ler g cari kain kan..kan..?

tp yg lebih mengerikan alynn bukan sbb takot baju tak sempat nak tempah tapi
takot puasa tak sempat nak ganti..sbb tahun lepas alynn cuti lama..huhu..
ada sebabnyer nanti alynn share k...
(alynn dah bnyk kali ko janji nak share itu ini..tp nan hado ko kena tunaikan gak tauuu....)

u olls sure ada yg dah selesai bab ganti mengganti pose kan..
alynn br ler mula dah rasa cuak nak mengganti almaklum ler ponteng lama..huhu..
So, hari ni alynn dah mula mengganti pose..
hopefully dipermudahkan hingga waktu  berbuka..

dah ghupe Jom Heboh pulak..hihi



5 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

sama la pelan2 kayuh :)

Nor Iman Hashim berkata...

cayok ek alyn...org pon lom ganti pose lg nanti kite pose sesame ek....hehehe

Hafnidah berkata...

saya pun tak start lagi ni kak..next week abis kursus baru nak mula. chaiyok! =D

Cho Zila berkata...

akak ada 4 hari lagi gakni.. minggu depanler harapnyer.. ikut langkaha...

Nafira usof berkata...

belom abes ganti lagi~ ehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...