Pengikut

23 April, 2013

Oriental Village n Galeria Perdana Tun M

As Salam..
Spt yg sedia maklum pemergian ke Langkawi kali ni kerana bermakmal..
Selain melawat tempat2 tumpuan pelancongan utk memberi idea2 baru
kpd para designer dlm menghasilkan produk2 baru fokus utk pelancongan..
so, second day @ Langkawi kami ke Beras Terbakar (sorry takder gambo)..
then bertolak ke ATMA ALAM ..First time pergi so mmg excited..
ditambah lagi barangan yg dijual kiut miut menggunakan batik malaysia..kreatif sgt2..

see...cumel tak kak owl?
utk diri sendiri..fyza n anis..

Then kami bertolak ke Oriental Village tmpat cable car..
tp bukan naik cable car tau hanya melawat kedai souvenir jer..

Cuaca panas terik..teringat kt situ ada harimau peliharaan bernama zana..
hanya cermin tebal yg memisahkan antara zana dan kami sib baik cermin tu tinted kalo tak hihi..
sayangnyer mmg tak dibenarkan amik gambo..so uutk tgk lebih dkt kami kena lar order minuman..
member blanja segelas fresh orange rm12..hoho..neway thanks Sai..

 dpt bergambo ngan rimau batu pun jadiklerr..

Destinasi seterusnyer Galeria Perdana Tun M..pun first time g jugak.
.next time kalo g ngan family boleh lar ke sini lagik kan..bestt..
mempamerkan cenderahati2 yg  Tun M dpt sepanjang pemerintahannyer..
bnyk giler ye lar 22 tahun kottt..

Of course ler kena bergambo n gan Tun M kan..kan..

Seni bina dlm  galeria..mengagumkan..cantikk sgt2..

first time jugak tgk kereta F1 dr dekat..giler jakun kot..

to be continued..lunch @ Restoren Sangkar


3 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

bestnyer galeri perdana tue alyn...tempatnyer pon cantik!

Nad MamaZN berkata...

Kite g langkawi thn lepas tak terpikir pun nak p galeria.. Ruginya!

Ps: kite p time weekend la tu alynnz tk ramai org time pagi2.. Klu ptg or mlm mesti ramai :)

aLyNnZ berkata...

Iman : best iman..sejam berjalan pun tak cukup besar!! Mmg cantekk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...