Pengikut

11 April, 2013

Sukar Tapi Tidak MUSTAHIL....**

Sukar tp tidak mustahil..alahai tak der ler seserious mana pun..saje jer..pasal tupperware je pun..
tp pd peminat tegar ini sesuatu yg serious haha..
pembelian rm250 br dpt memiliki tupperware limited eddition nihh..huhu..

Alynn slalu share2 dgn kakak ipar atau pun mak je haha..
bernas tak idea bukan apa kalau jenis alynn bukan ler nak bnyk sgt utk sesuatu
 koleksi tu kecuali design yg mmg nak guna utk seharian..

Tupperware level 1..2 @ hostess special..
Dpt salah satu pun jadi lerr..



Outdoor dining tumbler pun mengancam..
Alynn ada design ni utk bekas makanan kakau ada yg ni leh ler match..syiokknyer..



Nota jarijemariku : tak pernah lagi wat Giveaway..kalau buat GA hadiah tupperware pun syiok gakkan..? Masih dlm perancangan..in sha allah..

3 ulasan:

myfara FLK berkata...

cantikkkkk botol air tue...nak beli...

Nafira usof berkata...

huhuhu.. x mampu nak beli koleksi tupperware nih.. mahal.. huhuhu..

memang minat ngan bekas2 tupperware.. semua cantek2!

ieda immi berkata...

dulu akak rajin beli
skrg x dah .. hubby dah lama sound ekeke ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...