Pengikut

09 April, 2013

Tupperware oh tupperware!!

Kpd peminat tegar brand tupperware mesti dah tau kan
 tupperware lounch katalog terbaru sesi 3/2014 pd 1 April hingga 11 May 2013..

Dlm setiap katalog pasti ada focus product atau produk baru utk diketengahkan kan..? 
Kalau kata dh ada design ni dah ada design tu tp tak semestinyer kite ada colour tu kan..?
 Hohoiii sabau je ler nak wat canner terpaksa ler dapatkan jugakkan slow2..
alynn dulu nak dptkan bekas beras main kutu taw..padahal konsep main kutu tu sama je 
kalau kite simpan sendiri kan..tp tak der ler terasa sgt nak melabur duit sekian2 jumlah..

So, utk katalog terbaru ni ada beberapa  design yg menarik minat alynn..

Twinkle kidz set (ada less lagik)
Tertarik menarik biler memikirkan danish yg dah nak masuk skolah thn dpn.
.tp kena g tgk dulu takot2 beg tu muat tupperware jerk..buku nak letak mana haha..




Crystalwave soup mug..
Alynn takder lagi koleksi ni ditambah pulak dgn warna yg meruntun qalbuuu..


Moduler mates lattest colourfull pulak dahh (tak payah carik pic nan hadooo hihi) 
cornfirm lps ni ada ada variety size pulak..hiheww..




8 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

tupperware cantik...sandwich tu menyelerakan ler...

myfara FLK berkata...

beg ladybird tue tantik lah...

Nafira usof berkata...

tak mampu nak kolek tupperware nih. mahal sangat~

Nad MamaZN berkata...

Alemakkk
Cantek2
harga pun cantek
Kite takde tupperware ni
Eh ada 2, 1 menang contest, 1 lg dpt dr kwn jgk :)

as fadhli berkata...

adoiii aty sudah jatuh cinta kk lin dgn set tappurware ni,,hiihihh

aLyNnZ berkata...

iman : sandwich not allowed haha..

myfara : kan..kan..comelkan..

aLyNnZ berkata...

nafira usof : mmg mahal tp berbaloi2 dik beli sekali pakai bertahun..alynn pun menyimpan nak beli tupperware ni..

Nad mamaNZ : seronokkan ada koleksi tupperware..

aLyNnZ berkata...

as fadhli : cornfirm as jatuh cinta ngan set kids kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...