Pengikut

11 April, 2013

FM Air Asia Dah Bertukar Tuannn !!!

Rentetan dr n3 New Collection Air Asia 
FM Air Asia tu dah bertukar tuan..huhu..
Tak menyempat alynn nak tempek kt fridge..
dlm kereta otw balik lagi Danish dah suruh bukak..

Berhenti utk lunch..
Danish dah ralit dgn FM air asia tuu..
dan seterusnyer mmg tak tempek2 pai ler ke hr nie..
tiap kali balik alynn just make sure ke enam2 koleksi FM tu lengkap..
plan nak bagi mak 3 bijik leburrr..



5 ulasan:

maszmadi berkata...

hehe, terror la danish... sebelum mama ambik, danish dah ambik dulu...

Nafira usof berkata...

comel & cutenye FM tuh~
jelessss~

wahida berkata...

aku ada semua FM AA tu...sayang sesgt!! anak2 pun x berani nak usik semua FM2 aku....hahaha...

Nad MamaZN berkata...

Danish, ciknad nak 1 bleyyyy? :)

aLyNnZ berkata...

masmadi : huhu..mama nyer gak yg melopong..

nafira usof : dik boleh beli kt kiosk AA jer pun ada jual

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...