Pengikut

18 April, 2013

Posing @ Pines Resort Kundasang, Sabah

fiuhhhhh...lama terperap memerap utk n3 Cuti2 Sabah..
Sblm tu jom flashback sket utk n3 last pasal Sabah..
Owh ok last sharing pasal Dinner @ Kundasang..
Bermalam dikundasang membuat kan alynn sakit kepala terasa berat jer kepala..
sbb terlalu sejuk..sejuk aircond lain tau ni sejuk gunung kottt haha..
punyer ler sejok dah mcm org kena parkinson menggeletor tu tiap masa hahadoiii..
tp best pengalaman berharga kan..

So keesokkan hari nyer bgn seawal pagi celik2 bijik mata terus pandang ke luar tingkap..
punyer ler nak tgk Gunung..yeaa..jelas terang lagik benderang gunung dihadapan mata..
Smlmnyer tak brp jelas dihalangi kabus tebal..pg itu mmg rezeki kami..
Call mak soh cepat2 siap nak tgk gunung tak boleh posing2 skali..giler jakun kan..?

tunggu apa lagik posing dulu sblm g breakfast...


Ha baru lengkap family kecik kami..semoga akan terus berkembang dan mengembang hahaihhhh...

Anis a.k.a Acu , Wan n Danish..

Ok kasi close up sket..gunung still yg sama muka kami2 jerk bertambah leborrr haha..
see mencikk double chin kuuu...

Kenangan tahun 2011 ke Sabah..ms tu bersama family mertua.
.kami menginap di homestay bumbung biru cat oren tuuuu...

Dah penat posing perut jadik lapor..ni pic kami kat cafe Pines Resort (breakfast disediakan)

ok ni menu breakfastnyer..
ns goreng so and so jew..tp alynn suker ubi yg warna purple tu sedapp..manis berlemak..

after BF sblm checkout posing kt pokok Pines pulakkkk...

Last but not least..posing depan bilik no. P2

notajarijemariku : jom ke Dairy Farm yeahhhhhh

5 ulasan:

maszmadi berkata...

wahhh bestnyer, bilalah aku nak sampai sini.. stakat bandar kk jerk baru sampai.. huhu

Nad MamaZN berkata...

Best kan p kk?
Rase nak repeat

Cho Zila berkata...

bestnyer akakpn teringin nak ke sana lagi.. kenangan akak di sanan memang antara yang terindahler...

Nafira usof berkata...

sonoknye pergi bercuti ke Sabah..
bila lah nak bawa famili sekali ke sana~

CheNamNam berkata...

cantiknya kundasanggg....bilaler cnn boleh sampai sane...bestnyaaa dapat cuti2 sane kann..hermmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...