Pengikut

23 April, 2013

Hasil Tangkapan Dari Langkawi

Alhamdulillah perjalanan dr Pulau Langkawi dipermudahkan..
Alynn selamat sampai di KL pukul 8.30 mlm..
Masa pergi pejalanan hanya mengambil ms 5 jam sengah jer..
tp balik semalam perjalanan mengambil masa hampir 7jam sengah..huhu

sblm pergi mmg dah plan nak bwk beg besoo..
kononnyer taknak ler menjinjit lagi beg plastik bagai..
rupenyer setelah di susun2 dgn pertolongan k.yati terlebih muatan jugak huhu..
jom tgk apa yg sampai terlebih muatan tuuu hihi..

First level..

Second Level pulakkk...
opppss sudah nmpk visions mak ku..

Okey visions utk mak berbaloi2 dpt free lagiii..beli di Idaman Suri..
Corelle hadiah utk diri sendiri atas persetujuan en hubby jugak..
pun berbaloi2 beli di SAGA kedai terakhir ada less 15% lagi..alhamdulillah rezeki..
di jeti sempat last shopping curut utk ayah mertua dan coklat m&m main seksofon..
dlm bas teringat takder coklat khas utk Danish..

nota jari jemariku : ada lagi brg2 cenonit yg alynn beli utk kenangan..ada ms alynn share k..

12 ulasan:

myfara FLK berkata...

akak hantar kat kami sikit,nak gak rasa coklat langkawi..

MrS. F!zA berkata...

taksabar nk dduk seminggu kt langkawi! hehehe

aLyNnZ berkata...

Myfara FLK : in sha Allah eh dik..

aLyNnZ berkata...

MrS. Fiza : wahhh g dgn family ker..? syioknyer..alynn g berkerja membeli cepat tergesa2..

Nor Iman Hashim berkata...

x tahan tgk vision tue alyn...

Nad MamaZN berkata...

Byk gk hasil tangkapannya tu :)

Nafira usof berkata...

beli pemanggang ajaib tak?? murah jugak kat sana kan~

Nad MamaZN berkata...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/04/ada-apa-di-trick-art-museum-i-city.html

ni aksi aksi kami hihi
malu ja! =p

aLyNnZ berkata...

Iman : tak pe ada rezeki nanti iman g cuti2 ke langkawi bersama famili beli k..

aLyNnZ berkata...

Nafira usof : alynn mmg tak plan nak beli pemanggang ajaib..huhu..tp mmg murah..maybe next time boleh lar kan..

mummy_ayu berkata...

wah..banyaknya choc..nak cikit.

asparaguswhite berkata...

huhuhuh tak sempat nka kirim tau tau dah otw balik ke KL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...