Pengikut

18 April, 2013

Demam POWER BANK !!

Hohooo..org dah lama demam alynn br je nak demam..
Demam power bank..hubby dah lama ada power bank brand vivis..(mkn thn dah kot)
slalu hubby yg guna alynn mula2 guna jugak..
tp lama2 pas tu cam tak heran sgt..

biler semua berckp pasal power bank pun..
alynn cam boo layan..cam tak der kepentingan pd alynn..
tp biler mlm nak ni nak outstation ke Langkawi..
tetiba terasa perlu ada power bank..mesti ada..
ok skrg hubby dah setuju..suker2..
maybe hubby setuju sbb vivis lama tu capacity nyer kecik cenenot jerk..ye ker yang?
So, kali ni nak beli capacity yg besar sket..
makanyer alynn jd pening ler skang nie huhu..
tak tau nak beli yg mana satu..confius sehhh

Vivis powerbank colourful..huh menarik2..tp yg dlm phamplet ni capacity kecik2 so bentuknyer pun cumel2.


hubby suggest brand Yoobao..ok tak kisah ler kan..tp 
citarasa nak kecik taknak beso segedang..
kola tgk pic dibwh makin besar capacity makin besar atau tebal ler design  powerbank tu..
design kt bwh nie simple..plan mmg nak cr warna gelap kalo putih cepat nmpk comot..


alynn tanya hubby ada tak design yg lain sket..
so, jom tgk cadangan hubby..
Hahamboii tak menahan..


elegant..hitam merahhh..

capacity 13000mah

nota jarijemariku : confius..member2 semua pakai powerbank brand apa? share ler..suggestion please..
mlm ni tinggal ler cinta hati bersama hubby utk 3mlm 4hr..sob..sob//


3 ulasan:

Cho Zila berkata...

kawan2 opis pun sekarang giler2 membeli power bankni...

Nad MamaZN berkata...

Saya pun x de power bank ni huhu
Ada yg terpengaruh ngan rakan sebaya ni hehe

eB berkata...

lahai. eb pn x der. hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...