Pengikut

11 April, 2013

* Tersasar Tapi Still In Family Colour *

Alhamdulillah selesai berbuka.. 
 hari ni masuk hari ke 5 alynn ganti pose..Jauh lagi perjalanan huhu..
semoga diberikan kekuatan kesihatan fizikal utk meneruskan pose..
Terlanjur berpose mood raya sket2 suda mariiii..

last week lepas hantar abg n akak ipar lek tganu..
alynn sempat lagi singgah NILAI 3..
Lengang so boleh memilih dgn tenangnyer..
Tp mmg dah plan tak berlama2 an di NILAI 3..
Nak cpt2 balik nak rest..perut pun dah kkenyang sbb kami singgah lunch dulu sblm ke NILAI3..
owhh nak start sesi melipat baju bajan
yg dibasuh semalamnyer sampai 4 trip..huhu..
(baju bajan, selimut, towel, cadar dll)

Dlm bnyk2 kedai kat NILAI 3 tu Alynn hanya masuk lebih kurang 3 kedai jer..
Kedai yg terakhir alhamdulillah ada yg berkenan dihati..
Fabrik cotton jugak menjadi keutamaan..tak panas kan?
sblm pergi dah ada colour idaman tp lepas g 3 kedai fabrik colour idaman tu 
tak menepati citarasa alynn n hubby..
so, biler pilih fabrik cotton warna idaman tu jadi tak semeriah yg diimpikan..
Malas nak pikir bnyk kebetulan ada kain pasang utk alynn yg matching dgn kain bj melayu tu..
soo....remmmbattt je laaaaa...TERSASAR tp masih dlm Family Colour..

Ha..kain bj melayu hubby n danish alynn beli  kt sini..
semua cotton mmg menggila lar tgk warna2 nyer especially warna dark purple dan purple masam..huhu
cannot2..kena pangkah awal2 warna purple ok walaupun ada sket terselit warna purple..hihi

ok, alhamdulillah dah tunjuk beg kedai kain jelita ni cornfirm dah beli lar kan..lega disituuu
skrg tgh fenin pikir nak tempah kat  mana pulak sbb ramai yg kata tailor stop amik tempahan bln 4 ni betul ker..?



6 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Btullll
Ramai kata tailor dh tak terima kain lepaa bulan 4
Kaler ape tu agaknya ye..?
Hihihi

aLyNnZ berkata...

alamak skrg still dlm bulan 4 hopefully adalah tailor yg sanggup amik tempahan alynn ni..huhu

ieda immi berkata...

ish bulan 4 ke dik ??
mak aihhhh awal tul !

huhuhu
akk x risau sgt lah koot sbb tempah ngan org kemboja di kawasan rumah ;)
sib baik jahitan standard kedai ..

Nafira usof berkata...

wahhhh.. dah shopping baju raya~
zura belom start lagi nih~

maszmadi berkata...

hoho, kalu xder tailor nak trima, kena beli mesin jahit, jahit sendiri la alynnz yerk..... hehe

MrS. F!zA berkata...

wah dh beli kain baju raya..kita je blum..wiken ni harus pegi shopping ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...